La línia d’actuació BON PORT s’ha creat amb l’objectiu de donar unitat als diferents projectes dirigits a adolescents i joves d’entre 14 i 22 anys, especialment per aquells que es troben en risc d’exclusió, mitjançant un itinerari personalitzat.

Bon Port és un indret protegit on recalar, on descansar, on aprovisionar-se de queviures, d’eines… on poder trobar companys i companyes amb els qui continuar el viatge.

vcm1
VOLS UN COP DE MÀ?

Va destinat a joves d’entre 16 i 22 anys i consisteix en l’acompanyament en l’àmbit formatiu i/o tallers d’habilitats socials per a nois i noies, especialment per a aquells que es troben en risc d’exclusió social.

Té capacitat per a 40 places, i es duu a terme les tardes de dilluns a divendres, on la incidència mitjana és de 3 dies per setmana i jove.

uec
UEC BON PORT 

La UEC (Unitat d’Escolarització Compartida) és un centre d’ensenyament escolar i educatiu personalitzat on cursar l’ESO, per a alumnes de 14 a 16 anys amb dificultats per a adaptar-se al sistema educatiu actual. És un recurs compartit amb l’Institut de referència de l’alumne i depèn del Consorci d’educació de Barcelona.

La UEC té una capacitat de 12 places i es duu a terme cada matí de dilluns a divendres (horari i calendari lectiu).

IMG_0850
ABANS DE DECIDIR HAS DE PROVAR 

Programa experimental iniciat gràcies a l’obra social la Caixa, que consisteix en el tast d’oficis per a la motivació i orientació vers la formació laboral de joves en risc d’exclusió social. El programa va dirigit a joves de 16 a 22 anys.

Té una capacitat de 15 places i amb una periodicitat de dilluns a dijous cada matí.

Espai
ACTIVITATS DE VACANCES

Les activitats de vacances engloben les diferents activitats que es fan en períodes no lectius (casalets, casals, colònies, rutes… ) en els quals poden participar els adolescents i joves.