El projecte EL SUBMARÍ és un espai obert i inclusiu que engloba els programes dirigits als infants de 7 a 14 anys sense distincions. L’objectiu del projecte és potenciar la tasca educativa mitjançant programes socioeducatius que milloren la qualitat de vida de l’infant i la seva família.

reforç
REFORÇ ESCOLAR I EDUCATIU

Projecte per a nens i nenes de 7 a 14 anys que consisteix en l’acompanyament en l’itinerari escolar, incidint en aquells aspectes personals que han de garantir l’educació integral dels infants, especialment amb aquells que es troben en risc d’exclusió.

El programa té una capacitat per a 25 places, es duu a terme totes les tardes de dilluns a dijous, amb dos dies a la setmana per infant/jove.

pati
CENTRE OBERT

Té l’objectiu de ser una atenció preventiva i d’intervenció oportuna respecte a situacions que poden esdevenir de risc imminent, és a dir, per infants en situació greu d’exclusió social.

El projecte es realitza totes les tardes de dilluns a divendres i té capacitat per a 35 infants i 15 joves, ja que Centre Obert també actua amb nois i noies del programa Bon Port, engloba dels 7 fins als 17 anys.

WhatsApp Image 2017-04-11 at 19.40.03
ACTIVITATS DE VACANCES

Les activitats de vacances engloben les diferents activitats que es fan en períodes no lectius (casalets, casals, colònies, rutes… ) en els quals poden participar els infants.