La TEVA APORTACIÓ ens permet poder OFERIR EDUCACIÓ i FORMACIÓ, i GENERAR NOVES OPORTUNITATS per a aquells infants, adolescents i joves que ho necessiten. Si vols ajudar-nos a través d’un donatiu únic o fent-te soci/a a través d’una donació periòdica omple el formulari que trobaràs a continuació.

PETITS ESFORÇOS ACONSEGUEIXEN GRANS REPTES!

LES TEVES DADES

LA TEVA APORTACIÓ

FORMA DE PAGAMENT

Domiciliació bancària

Ex: ES56 2100 0437 4702 0017 0612
L'IBAN és el codi per a les operacions de cobrament i pagament intern i extern dels 27 països de la UE.

Accepto la política de protecció de dades (obligatori)

Vull rebre notícies de la fundació a través de la Newsletter

L’informem que les dades personals que conté aquest formulari s’incorporaran en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers exceptuant els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té el dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva suspensió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).

ALTRES MANERES DE REALITZAR UN DONATIU

Presencialment a la nostra oficina:

C/ Foc, 100, 08038 – Barcelona

Trucant al telèfon:

932 237 923

Enviant un e-mail a:

fundacio@mansalesmans.org

PODRÀS DESGRAVAR EL TEU DONATIU!!!

Beneficis fiscals de la teva aportació

En l’IRPF corresponent al primer any de la donació es pot deduir el 75% de l’import de les seves quotes i/o donatius íntegres per aportacions de fins a 150 € a l’any. A partir d’aquesta quantitat la deducció serà del 30% o del 35% si fa com a mínim 3 anys seguits de la col·laboració amb la mateixa organització, amb un límit del 10% de la base liquidable.

INFORMACIÓ SOBRE EL TEU DONATIU

Cada mes girarem un rebut amb la quantitat escollida al teu banc i a principis d’any rebràs el certificat fiscal que et permetrà desgravar el teu donatiu. En el cas de fer un donatiu únic, se’t girarà un rebut a principis del més següent d’haver-lo fet.