Compra entrades per al nostre concert solidari al Palau de la Música

El 15 de maig, a les 17:30 hores, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona realitza un concert solidari a favor de la FUNDACIÓ MANS A LES MANS, amb l’objectiu de contribuir al finançament de la renovació de la sortida i l’escala d’emergència del seu edifici. 

Les entrades pel concert es poden adquirir a través de la pàgina web del Palau de la Música

La Fundació també posa a disposició de totes les persones i empreses interessades l’anomenada com ‘Fila Zero’, que ofereix la possibilitat de donar les entrades adquirides a les famílies que no poden assumir el seu preu. 

Per comprar entrades a la ‘Fila Zero’, s’ha d’omplir el següent formulari, indicant el valor del donatiu que es vol fer.

La TEVA APORTACIÓ ens permet poder OFERIR EDUCACIÓ i FORMACIÓ, i GENERAR NOVES OPORTUNITATS per a aquells infants, adolescents i joves que ho necessiten. Si vols ajudar-nos a través d’un donatiu únic o fent-te soci/a a través d’una donació periòdica omple el formulari que trobaràs a continuació.

PETITS ESFORÇOS

ACONSEGUEIXEN GRANS REPTES!

ALTRES MANERES DE REALITZAR UN DONATIU

Presencialment a la nostra oficina:

C/ Foc, 100, 08038 – Barcelona

Trucant al telèfon:

932 237 923

Enviant un e-mail a:

fundacio@mansalesmans.org

LES TEVES DADESLA TEVA APORTACIÓ

FORMA DE PAGAMENT

Domiciliació bancària

Ex: ES56 2100 0437 4702 0017 0612
L'IBAN és el codi per a les operacions de cobrament i pagament intern i extern dels 27 països de la UE.

Accepto la política de protecció de dades (obligatori)

Vull rebre notícies de la fundació a través de la Newsletter

PODRÀS DESGRAVAR EL TEU DONATIU!!!

Beneficis fiscals de la teva aportació

En l’IRPF corresponent al primer any de la donació es pot deduir el 80% de l’import de les seves quotes i/o donatius íntegres per aportacions de fins a 150 € a l’any. A partir d’aquesta quantitat la deducció serà del 35% o del 40% si fa com a mínim 3 anys seguits de la col·laboració amb la mateixa organització, amb un límit del 10% de la base liquidable.

INFORMACIÓ SOBRE EL TEU DONATIU

Cada mes girarem un rebut amb la quantitat escollida al teu banc i a principis d’any rebràs el certificat fiscal que et permetrà desgravar el teu donatiu. En el cas de fer un donatiu únic, se’t girarà un rebut a principis del més següent d’haver-lo fet.